O administraţie eficientă este aceea care îşi pune în valoare cetăţenii! Steluţa Felicia Neamţu vrea să facă asta, din postura de primar în Racoviţa

| Sursa de Vest | | 7 Comentarii

Alianţa USR PLUS şi-a desemnat candidaţi în toate localităţile din Timiş, iar printre aceştia se numără şi Steluţa Felicia Neamţu.

Absolventă a Facultăţii de Litere, Filosofie şi Istorie, specializarea Teologie-Istorie, Steluţa observă că în Racoviţa, administraţia locală nu se bazează pe principii sănătoase.

Vrea să schimbe asta, motiv pentru care a intrat în curs pentru funcţia de primar, pe care este convinsă că o va câştiga.

“Încă din gimnaziu mi-am dorit să urmez teologia, fiind crescută şi educată în spirit religios. M-au fascinat valorile promovate de creştinism: cea mai importantă, iubirea semenilor, din care, practic, rezultă respectul faţă de toţi oamenii din jur, empatia, sprijinul pe care ni-l putem acorda reciproc, ca împreună să formăm cu adevărat o comunitate şi să „creştem” sănătos generaţiile ce vor urma. Consider că până acum comuna Racoviţa nu a fost administrată după principiile amintite. Tocmai de aceea, vin în faţa dumneavoastră şi vă cer ajutorul, fiindcă doar împreună putem înfăptui schimbarea!”, spune Steluţa Felicia Neamţu.

Încă din anul 2001 s-a pus în slujba comunităţii, fiind profesor la şcoala din localitate.

În învaţă pe elevi, ca şi cu ar fi toţi copiii ei şi vrea să aplice aceleaşi principii şi în administrarea comunei şi a banilor publici.

“Programul și viziunea Alianței USR PLUS pentru dezvoltare locală pune accent pe organizare şi pe transparenţă.

Prin buna organizare a activității administrative înțelegem:

–    clarificarea, pentru cetăţean, a rolului îndeplinit de  fiecare funcţionar public;

–    îndeplinirea sarcinilor, conform fişei postului şi fără discriminare, de către cei aflaţi în serviciul comunităţii;

–    organizarea activităţii administrative în funcţie de priorităţi, toate acestea însemnând eficienţă.

Prin transparenţă înțelegem informarea cetăţenilor cu privire la venituri și cheltuieli, proiecte, investiții sau decizii luate la nivelul Consiliului Local sau la nivelul Primăriei.

Rolul administraţiei locale este acela de a lucra în folosul comunităţii, drept urmare, cetăţeanul trebuie să fie informat despre toată activitatea publică desfăşurată în Primărie. Site-ul primăriei Racovița va conține toate informațiile de interes public. Vom organiza întâlniri periodice cu cetățenii, unde vor fi dezbătute probleme și soluții.

Consider că o administraţie eficientă este aceea care îşi pune în valoare cetăţenii!

Planurile noastre nu se opresc aici, ci vor continua cu următoarele priorități:

–    asigurarea utilităților (apă, canal, gaz, infrastructură);

–    atragerea și sprijinirea investitorilor;

–    sprijinirea producătorilor locali;

–    sprijinirea actului educaţional;

–    organizarea unor evenimente pentru tineri;

–    susţinerea activităţilor sportive;

–    digitalizarea aparatului administrativ;

–    atragerea fondurilor europene;

–    crearea locurilor de muncă,

–    ordinea publică şi siguranţa cetăţeanului.

Alături de echipa mea și cu sprijinul dumneavoastră, îmi asum schimbarea în bine a tuturor satelor din comuna Racoviţa!

Schimbarea începe în 27 septembrie, cu USR PLUS! Schimbarea începe cu Steluţa Felicia Neamţu! Schimbarea începe cu tine! “

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentarii (7)

 • Nu prea se pupa crestinismul cu usr-ul. Am vazut ca sustineti ca ati crescut intr-un mediu religios, cum de va dati cu oameni care sustin avirturile, homosexualitatea si lesbianismul? Ca sa nu mai intru in alte detalii. Multumesc

  0
  0
 • Viața privată a cuiva nu poate fi sancționată, atât timp cât nu încalcă legislația in vigoare / drepturile și libertățile cetătenilor. Creștinismul, in esența sa, nu promovează discriminarea de niciun fel.

  0
  0
 • Stimabila doamna, nu stiu ce crestinism sustineti dumneavoastra, dar adevaratul crestinism spune asta : Romani 1:26 – 26. „Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii”

  O sa aveti parte de cateva surprize cand veti cunoaste adevarul. Numai bine

  0
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Oportunități de cariere pentru studenți, la UVT, în cadrul celui mai dens eveniment de networking cu reprezentanții marilor companii din regiunea de vest

Universitatea de Vest răspunde așteptărilor tinerilor studenți din UVT și din întregul centru universitar timișorean și le propune un eveniment dens de networking, în care vor avea oportunitatea întâlnirii cu reprezentanții marilor companii din economia regiunii de vest.

Femeie, bătută cu bestialitate și înjunghiată de soț!! Aceasta a ajuns la spital, iar medicii de aici au alertat imediat Poliția

O femeie de 58 de ani a ajuns la spital, în urma unui conflict cu soțul. Femeia a fost bătută și rănită cu un cuțit.

Amenajarea Pădurii Verzi, prinde contur! A fost lansată licitația pentru proiectare și asistență tehnică

Pădurea Verde din Timișoara va fi transformată într-o pădure-parc, unde timișorenii și nu numai se pot relaxa în aer liber.

Secretele şi tehnologiile din spatele fabricării unei anvelope! Continental Timişoara şi-a deschis porţile pentru timişorenii interesaţi de procesul de producţie

Fabrica de anvelope Continental Timişoara s-a transformat, pentru o zi, într-un parc uriaş de distracţie. Şi-a deschis porţile pentru toţi cei cei interesaţi să afle care este procesul de producţie a unei anvelope auto.

Copilaş de numai 4 ani, salvat de la înec, de un poliţist în timpul liber! Micuţul a alunecat şi a căzut direct în lacul de acumulare

Tragedie evitată în ultimul moment, graţie unui poliţist care, deşi era în timpul liber, nu a stat pe gânduri şi a sărit să salveze un copil de 4 ani.

Victimă încarcerată, după ce o maşină a intrat într-un tir! La câţiva kilometri distanţă, doi copii şi un adult au fost victimele altui accident cumplit

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puţin timp, pe DN 6, iar salvatorii care au ajuns de urgenţă, la faţa locului, au găsit două victime.

Cod roşu de vreme de rea! Pentru zonele de munte, meteorologii anunţă urgie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o Avertizare cod roşu de vreme rea, valabilă din această noapte, de la ora 02:00 până mâine la ora 14:00.

Părinţi, în culmea disperării! Fiica lor a plecat de acasă, cu un taxi, iar de atunci, parcă a intrat în pământ

O fată de 17 ani a fost dată în urmărire naţională şi în consemn la frontieră, după ce tatăl ei a anunţat Poliţia despre dipariţia ei.

Incendiu la un apartament de la etajul 10 al unui bloc! O fată de 15 ani, care era singură în casă, a fost evacuată de vecini și a avut nevoie de îngrijiri medicale

S-a dat alarma în urmă cu puțin timp în municipiul Vulcan, după ce în balconul unui apartament de la etajul 10 a izbucnit un incendiu.

CCIAT organizează noi cursuri de formare profesională! Vezi aici calendarul pe luna aprilie

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Instruire, Formare și Perfecționare Profesională demarează în luna martie 2023 o nouă serie de cursuri autorizate.

Video: Beznă totală, lângă Timişoara! Mii de oamenii au rămas fără iluminat public, din cauză că Primăria nu a plătit facturile către Enel

O localitatea de la marginea Timișoarei a rămas în beznă! Enel a tăiat curentul pentru iluminatul public, din cauza facturilor neplătite.

FOTO S-a deschis Târgul de Paște, de la Timișoara! Ateliere de încondeiat ouă, căsuțe cu bunătăți și suveniruri, dar și spectacole pentru copii!

Timișoara a îmbrăcat straie de sărbătoare! Târgul de Paște, ajuns la cea de-a XIV-a ediție, și-a deschis astăzi oficial porțile și va putea fi vizitat până pe 18 aprilie, inclusiv.

VIDEO Accident cu șase victime, în vestul țării! A fost solicitat și elicopterul SMURD

Accident grav de circulație, pe o șosea din vestul țării! Două mașini în care se aflau șase persoane, au fost implicate.

Eroii zilei! Trei jandarmi, aflați în timpul liber, au salvat un bătrân căruia i s-a făcut rău și a căzut din picioare

Un bătrân din Timișoara a fost salvat de trei jandarmi aflați în timpul liber! Bărbatului i s-a făcut rău și s-a prăbușit la pământ.

Sprijin din partea Consiliului Județean Timiș pentru Raionul Nisporeni din Republica Moldova! Centrul de Sănătate, dotat cu un aparat radiologic digital

Centrul de Sănătate Nisporeni din Republica Moldova are acum un aparat radiologic digital achiziționat cu ajutorul financiar al Consiliului Județean Timiș!

Anexă mistuită de flăcări, lângă Timișoara, noaptea trecută! Incendiul s-a extins și la acoperișul unei case

Pompierii au fost solicitați noaptea trecută să intervină pentru stingerea unui incendiu în localitatea Giarmata.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.