Numărul pasagerilor este în creștere pe Aeroportul Internațional Timișoara! Care sunt destinațiile favorite?

| Alex Horvath | | Lasă un comentariu

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara se mândresc că și în ianuarie 2018, numărul de pasageri se menține pe un trend ascendent.

CITEȘTE ȘI: Maşină în flăcări! Ce a putut să facă un pompier aflat în timpul liber?

Astfel un număr de 119.275 de persoane au tranzitat Aeroportul Timișoara, cu 5.5% mai multe față de aceeași perioadă a anului trecut, când au fost înregistrați 113.033 pasageri.

De asemenea și numărul zborurilor a crescut în ianuarie 2018, față de ianuarie 2017.

Astfel dacă anul trecut în prima lună au fost 1397 de curse, în prima lună din 2018 au fost 1.490.

Cele mai multe persoane au ales să călătorească la București (27.052 pasageri), Londra (19.261), Munchen (13.176) și Milano-Bergamo (12.000). 

”Destinația București este de departe cea mai căutată, în prezent sunt 40 de curse pe săptămână, iar din sezonul de vară vor fi 43 de zboruri săptămânale de la și spre București. Faptul că transportul este rapid, ieftin și eficient îi face pe oameni să se deplaseze tot mai des la București, dar și să vină la Timișoara pentru afaceri, turism, distracție”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

CITEȘTE ȘI: Bărbat în stare gravă, după ce un incendiu i-a mistuit locuinţa!

Luna ianuarie a mai adus creșteri și în ceea ce privește transportul cargo, de la 336,4 tone transportate în ianuarie 2017, la 458,9 tone în ianuarie 2018, în creștere cu 36%.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.