Nu-l ratați! Tramvaiul lui Moș Crăciun circulă, iar, la Timișoara

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Niciun an fără tramvaiul lui Moș Crăciun! Și anul acesta copii se vor putea bucura de o plimbare cu ineditul mijlocul de transport, pe străzile orașului de pe Bega. 

Tramvaiul lui Moș Crăciun va circula mâine, 24 decembrie 2016, după un program bine stabilit. Vorbim de două ture, de la 10:00 la 13:00 și de la 16:00 la 20:00. 

Traseul va fi cel al liniei 6, prima plecare fiind de la ora 10:00 din Piața Libertății. Tramvaiul va opri în toate stațiile de pe traseu.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.