Skip to main content

Noi restricții de circulație la Timișoara, începând de luni! Unele străzi se închid complet traficului

Atenție, șoferi! Începând de luni sunt anunțate noi restricții de circulație la Timișoara, iar conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească rute alternative.

Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat, la solicitarea Aquatim, restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier, pentru executarea lucrărilor în cadrul proiectului ”Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”, începând de luni, 22 ianuarie.

Astfel, circulația rutieră va fi restricționată pe următoarele trasee, după cum urmează:

  • 22 ianuarie – 29 ianuarie, strada Bârzava, pe tronsonul cuprins între strada Vidin – strada Ioan Negulici, prin închiderea sensului de mers către Calea Bogdăneștilor spre strada Dunărea și devierea traficului pe strada Ioan Negulici.
  • 22 ianuarie – 29 ianuarie, strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul Silvic, pe sensul de mers spre strada Măcin
  • 22 ianuarie – 14 februarie, strada Nicu Filipescu, pe tronsonul cuprins între imobilul nr 14 – bulevardul Take Ionescu.

De asemenea, circulația rutieră va fi închisă în perioada:

  • 22 ianuarie – 29 februarie,strada Tibiscum, tronsonul cuprins între Bl.1 și Bl.9, respectiv bl. 16 și Bl. 17, până la intersecția cu strada Lugojului.
  • 26 ianuarie – 29 februarie,strada Renașterii – strada Lugojului
  • Traficul auto va fi restricționat pe strada Lugojului, pe tronsonul cuprins între strada Renașterii și strada Tibiscum, circulația desfășurându-se alternativ pe o bandă de circulație.  

Municipalitatea recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.