Skip to main content

Noi întreruperi în furnizarea apei reci! Vezi aici unde intervin, săptămâna viitoare, angajaţii Aquatim    

În perioada 18.09.2023-22.09.2023, între orele 9.00-17.00, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Ghilad pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție.

Luni, în data de 18.09.2023, între orele 9.00-15.00, se va întrerupe furnizarea apei pentru spalarea și  igienizarea rețelei de distribuție în localitatea Jebel.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.