Skip to main content

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Pentru realizarea acestui obiectiv, Nicolae Robu are în plan mai multe măsuri de sprijinire și de încurajare a mediului de afaceri din Timișoara.

Robu a declarat că va susține antreprenorii locali, cu afaceri mici și mijlocii și va atrage, în același timp, noi investitori străini în oraș. „Susțin în mod egal atât afacerile mici, dezvoltate pe plan local de antreprenorii noștri, cât și companiile mari, internaționale, care au ales sau vor alege Timișoara pentru a-și desfășura activitatea. Ambele au un rol important în economia locală și ambele aduc beneficii multiple comunității noastre. Afacerile care-și desfășoară activitatea în Timișoara ajută la dezvoltarea mediului de business, creează noi locuri de muncă în oraș și atrag investitori și turiști străini. Prima măsură pentru a da o gură de oxigen micilor antreprenori va fi reducerea taxelor și impozitelor locale”, a spus Robu.

Pe lângă sprijinirea mediului de business din Timișoara, care este un element important în dezvoltarea economică pe plan local, Nicolae Robu va moderniza și infrastructura de transport.

Candidatul susținut de PSD și PNL are prevăzute, în Programul de guvernare locală, mai multe proiecte pentru fluidizarea traficului în oraș: lărgirea bulevardelor și a străzilor, modernizarea infrastructurii rutiere și crearea de noi locuri de parcare. Toate acestea, împreună cu proiectele mari de construcții de noi poduri și pasaje la intrările și ieșirile din oraș, vor transforma Timișoara într-un oraș cu o infrastructură modernă, atractiv pentru investitorii străini.

„Voi realiza noua conexiune a sudului orașului, prin prelungirea Bulevardului Sudului și voi extinde la 6 benzi Calea Aradului, Calea Torontalului, Calea Lugojului și Calea Dorobanților. Voi închide inelele 2 și 4 de circulație. Voi moderniza cu dublare calea ferată de pe raza Timișoarei. Toate aceste obiective de infrastructură de mobilitate vor schimba fața Timișoarei și vor ajuta la fluidizarea traficului, mai ales la ieșirile și intrările din oraș”, a afirmat Nicolae Robu.

Comandat de PNL Filiala Timiș (Alianța PSD-PNL), CMF: 21240015

Executat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.