Skip to main content

Nicolae Robu, candidatul PNL la funcţia de primar al Timişoarei! Desemnarea lui este doar o formalitate

Preşedintele PNL Timiş, Alin Nica, spune că apele s-au liniştit în filială, contrar informaţiilor care apar, periodic în spaţiul public privind anumite “convulsii” care ar măcina organizaţia.

Iar o dovadă clară că până şi primarii dizidenţi s-ar fi întors în matcă ar fi aceea că toată lumea este de acord să îl susţină pe Nicolae Robu să revină în fruntea administraţiei locale.

CITEŞTE ŞI: Spectacole de excepție, în luna noiembrie, pe scena Operei Naționale din Timișoara! Vezi aici programul

Este sigurul cu şanse reale, spune preşedintele PNL Timiş care de atfel l-a înscris el personal pe Robu, în competiţia internă.

Exista posibiliatea să fii înscris sau se te înscrii singur(…) Sunt primul interesat să alegem cel mai bun candidat, care să strângă cele mai multe voturi în tolba partidului, la alegerile de anul viitor, aşa că este clar că vom alege şi aproape că l-am ales, pe cel mai bun candidat pe care oamenii îl vor în Timişoara. Iar sondajele pe care le-am făcut, pentru că nu luăm decizii pe sentimente, sau pe abilităţi, că fostul şi viitorul primar, Nicolae Robu, are cele mai mari şanse”, a declarat preşedintele PNL Timiş, Alin Nica.

În aceste condiţii, Robu este candidatul PNL, în proporţie de 99%, spune liderul organizaţiei judeţene, care precizează că 1% îl reprezintă validarea BPJ.

Este însă, o simplă formalitate, dă asigurări Nica, în contextul în care, toţi liberalii s-ar fi pus de acord cu aceată propunere.

“Vă asigur că toţi primarii sunt uniţi în jurul partidului, mai ales că noi am dat déjà semnalul, în contextul în care domnul Robu are cele mai mari şanse să fie candidatul PNL la alegerile de anul viitor. Unitatea noastră reprezintă motive de insatisfacţie şi de nemulţumiri pentru unii foşti membri PNL, pentru unii adversari politici şi pentru unele persoane care nu vor să vadă PNL câştigător la alegerile de anul viitor, dar vă asigură că nu vor avea scăpare”, a mai spus Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.