Skip to main content

Motociclist în vârstă de 16 ani, la spital, după ce a fost lovit de o mașină! Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz

Un tânăr de 16 ani a ajuns la spital, după ce a fost lovit de o mașină.

Adolescentul conducea o motocicletă pe strada Andrei Șaguna din municipiul Arad, moment în care a fost accidentat de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 61 de ani.

La data de 21 februarie, în jurul orei 13:50, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre un eveniment rutier. Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 61 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Andrei Șaguna, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 16 ani. În urma impactului a rezultat rănirea motociclistului, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite IPJ Arad.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat faptul că nici șoferul autoturismului și nici tânărul motociclist nu se aflau sub influența alcoolului.

În acest caz polițiștii arădeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.