Moș Crăciun vine la Timişoara și așteaptă scrisori de la cei mici!

Pe data de 19 decembrie, începând cu ora 19:00, Moş Crăciun va împărţi cadouri copiilor din Timişoara, sub bradul din Piaţa Operei.

CITEȘTE ȘI: Tir răsturnat pe autostradă! Traficul este blocat din cauza accidentului

Însă, cei mici trebuie să îi trimită Moşului o scrisoare, până pe 17 decembrie, care trebuie să conțină, pe lângă cadoul dorit, numele, vârsta, dar și numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea.

Moș Crăciun a lăsat și el un mesaj pentru cei mici:

Dragii  Moşului,

Am lăsat la Târgul de Crăciun, lânga brad, o cutie magică în care aștept scrisorile voastre, dragi copii.În seara de 19 decembrie, la ora 19.00, atunci când voi ajunge la Târgul de Crăciun din Timişoara, în sania mea trasă de reni, voi dărui cadourile pregătite de spiriduşi, copiilor care au fost cuminți tot anul. Invitația de a trimite scrisori se adresează doar copiilor care  au vârsta cuprinsă  între 3 şi  10 ani . Cei mici, care nu ştiu să scrie pot fi ajutaţi de părinţi şi bunici.  Scrisorile  le  primesc până în  data  de  17 decembrie şi trebuie să conţină numele, vârsta şi numărul de telefon al celui care semnează scrisoarea!

Cu dragoste, Moş Crăciun

CITEȘTE ȘI: Adevăraţii eroi! Au salvat doi copii şi trei adulţi, de la moarte sigură!

Moșul ajunge în Piaţa Operei din Timișoara în data de 19 decembrie, la ora 19:00, însă lumea este aşteptată începând cu ora 17:00 când va începe un programul artistic special.

Programul artistic va fi deschis de compania Phantasia în colaborare cu Teatrul pe Roţi Arad cu spectacolul “Atenţie! Moş Crăciun există” , spectacol care va prefaţa venirea lui Moş Crăciun.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.