Mormane de gunoaie în cimitirele din oraş! Administratorii celor mai mizerabile cimitire, amendaţi!

Polițiștii locali au făcut în această perioadă, o serie de verificări în cimitire, pentru a vedea dacă sunt întreţinute.

CITEŞTE ŞI: Sorin Grindeanu îi atacă pe cei care contestă activitatea ATCCE! Cum îi numeşte fostul premier al României?

Mai exact, poliţiştii au verificat dacă sunt respectate de către administratori normele de igienă prin depozitarea deșeurilor în perimetrele cimitirelor din oraș, cunoscut fiind faptul că în această perioadă timișorenii merg pentru a-i pomeni pe cei trecuți în neființă.

Au fost verificate principalele cimitire din oraș, iar patru dintre ele au fost amendate, pentru că au fost găsite cantități semnificative de resturi amestecate și neridicate. Astfel, reprezentanții Cimitirelor Calea Buziașului, Rusu Șirianu și Eoilor au fost sancționați cu câte 1000 lei fiecare, aceștia trecând ulterior la strângerea deșeurilor și depozitarea lor în containere, iar la Stuparilor a fost aplicată sancțiune de 2500 lei.

CITEŞTE ŞI: Tupeu maxim! Fără permis şi pe interzis! Unde voia să ajungă un oltean?

Polițiștii locali fac periodic astfel de controale, locațiile menționate urmând a fi verificate și în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.