Skip to main content

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

Aici, viceprimarul liberal, Dan Vîrtosu a preluat atribuţiile de primar, după ce fostul edil, Ionel Toma, a trecut în nefiinţă.

CITEŞTE ŞI: S-a dat din nou alarma, la Aeroportul Timişoara! Din fericire, tot pentru un exerciţiu

Zilele trecute, consilierii PSD au încercat să schimbe lucrurile şi să numească un alt viceprimar.

Deşi subiectul nu era pe ordinea de zi, social democraţii au reuşit să pună în discuţie activitatea lui Vîrtosu.

Pentru demiterea acestuia, PSD avea nevoie de 12 voturi: 4 de la PSD, 5 de la USR şi 3 de la Partidul Verde.

Liderii celor trei patride au bătut palma, doar că la final, cineva a trădat, astfel că Vârtosu a rămas în funcţie.

Dar, tentativa de puci, aşa cum o numeşte PNL, arată că “monstruoasa coaliție PSD – USR de la Timișoara se extinde și în localitățile periurbane”.

”Situația din Consiliul Local Timișoara și puciul eșuat din Consiliul Local Giroc consfințesc căsătoria între partide de același sex – USR și PSD. Dan Vîrtosu are susținerea PNL Timiș în încercarea de a restabili ordinea în Giroc. Intenția de a-l schimba pe viceprimarul liberal care acum are atribuții de primar este o reacție a celor care au manevrat ani de zile comunitatea locală, iar USR și Partidul Verde s-au aliat cu PSD în acest demers de menținere a puterii în frâiele social-democraților. Revenirea la normalitate în administrația din Giroc trebuie să se facă într-un climat de dialog, cu responsabilitate, nu cu șantaj și amenințări”, a transmis președintele PNL Timiș, Alin Nica

CITEŞTE ŞI: Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă! Timișorenii, așteptați în perioada 6-27 decembrie la Muzeul Satului

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.