Skip to main content

Momentul mult așteptat de timișoreni! Duminică se deschide Târgul de Crăciun și va fi aprins iluminatul festiv! Ce artiști vor concerta în următoarea lună?

Duminică, la Timișoara, se deschide Târgul de Crăciun, iar după lăsarea întunericului va fi aprins și iluminatul festiv.

În deschidere va concerta Alina Sorescu care va urca pe scenă alături de dansatorii Clubului de dans sportiv „Magnum Team” din Timișoara.

Față de anul trecut, acum vor fi împodobite și Piața Libertății și Piața Sfântul Gheorghe. Tot o noutate sunt și cele două ateliere ale lui Moș Crăciun, dar și bradul amplasat în centrul Târgului, sub cupola de lumini.

Piața Libertății vă invită într-un tărâm fermecat, cu patinoar, personaje de poveste și un castel luminos, prin care va trece trenulețul lui Moș Crăciun. Piața Sfântul Gheorghe invită timișorenii să zăbovească, preț de câteva clipe, într-un spațiu cu specific de iarnă, cu igluri, urși polari și pinguini. Și la scenă ne putem bucura de un program minunat, care aduce împreună cete de colindători, artiști locali, dar și câteva seri cu invitați speciali”, spun organizatorii.

Astfel, prima săptămână a Târgului de Crăciun va sta sub semnul Zilei Naționale a României.

Vineri, pe 1 Decembrie, începând de la ora 18:00, timișorenii sunt așteptați la un spectacol cu Ansamblul „Timișul” și trupa Cobzality, însoțiți de „maeștrii focului” de la Crispus.

Dirijor: Deian Galetin. Coregrafi: Ciprian David și Maria Dudău-Topciov. Soliști: Andreea Voica, Petrică-Miulescu Irimică, Ilie Medrea, Victorița Lăcătușu și Andreea Hăisan.

Concertul de 1 Decembrie va fi urmat de alte două zile cu invitați speciali: sâmbătă, pe 2 decembrie, vor urca pe scena Târgului de Crăciun AD LIBITUM VOICES, iar duminică, în 3 decembrie, Timișoara va fi gazda unui spectacol susținut de SURORILE OȘOIANU & LUPII LUI CALANCEA.

Ne vor mai colinda, pe parcursul Târgului, Paula Seling & Corala Contrast, în 15 decembrie, dar și Cornelia și Lupu Rednic, Angelica Flutur, Dan Necșa și Carmen Popovici-Dumbravă, însoțiți de Ansamblul „Timișul”, pe 16 decembrie.

Moș Crăciun este așteptat vineri, pe 22 decembrie, după spectacolul „Spărgătorul de Nuci”, realizat cu participarea Școlii de balet și dans „Denisse”.

Târgul de Crăciun din Timișoara ajunge anul acesta la cea de-a XVI-a ediție, va fi deschis în perioada 26 noiembrie – 7 ianuarie, și în afară de zona centrală, vor fi activate, ca în fiecare an, și două cartiere, în perioada 6 – 23 decembrie. Este vorba despre Zona Soarelui (Piațeta Școlii Gimnaziale Nr. 30) și Zona Aurora.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.