Skip to main content

Moment inedit, la Festivalul Florilor din Timişoara! Ce surpriză au pregătit autorităţile, pentru deschiderea oficială?

A mai rămas o săptămână până la cel mai colorat şi frumos mirositor eveniment din Timişoara, Festivalul Timfloralis.

Cea de-a patra ediţie a festivalului are loc în perioada 27 aprilie – 29 aprilie şi aduce în atenţia publicului creații ale artiștilor floriști internaționali dar și timișoreni

CITEŞTE ŞI: Bookfest și-a deschis larg porțile la Timișoara! Peste 100 de edituri prezente

Pentru deschiderea oficială a evenimentului, organizatorii au pregătit un moment special, cu prinţese care vor împânzi Piaţa Operei, în trăsuuri trasee de cai.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL TIMFLORALIS 2018

Un alt punct de atracţie al evenimentului va fi proiectul “The Future is Here”, al floristului olandez Dennis Kneepkens.

De asemenea, la fel ca în fiecare an, din centrul oraşului nu vor lipsi obiectele de mobilier din flocri, acre mai de care mai colorate, iar tânăra floristă Alexandra Luca va realiza proiectul “Mașina Timpului”.

“În Piața Libertății vor capta atenția privitorilor proiectul floristei Diana Toma cu o reintrepretare florală a <<Pomului Breslelor>> și proiectul <<The Ethnic Spirit of Timișoara>> aparținând floristei Alina Nagy-Ghinea dar și work-shop-urile susținute de Facultatea de Horticultura si Silvicultura – USAMVBT, SC Horticultura SA, Casa de Cultură a Studenților din Timișoara precum și workshop-uri surpriză! Tot în perimetrul Pieții Libertății se va desfășura în acest an activitatea de comerț floral”, anunţă organizatorii.

CITEŞTE ŞI: 14 ani de NATO, marcaţi la Universitatea de Vest din Timișoara

Ca și elemente inedite în acest an, organizatorii anunţă împodobirea în premieră a podului Mihai Viteazul precum și realizarea din flori a simbolurilor Centenarului României și a anului 2021, anul în care Timișoara va deveni Capitală Europeană a Culturii. Tot în premieră, pe strada Mărășești se vor regăsi motive florale pictate pe asfalt care vor înfrumuseța centrul Timișoarei.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.