Skip to main content

Mobilizare uriașă de forțe, pentru salvarea unui bărbat care a căzut în gol, aproape 100 de metri. A fost trimis și un elicopter SMURD

Intervenție dificilă, în această după-amiază pentru salvarea unui turist în vârstă de 67 de ani, care a alunecat într-o râpă adâncă de mai bine de 80 de metri.

Accidentul s-a petrecut în zona Peșterii Românești, unde bărbatul participase la concertul anul care se desfășoară acolo.

La întoarcere, a ales o scurtătură, iar la un moment dat s-a dezechilibrat și a căzut peste balustrada de susținere, care s-a rupt.

CITEȘTE ȘI: Focuri de armă, pentru oprirea unui șofer drogat care a provocat un accident și și-a văzut liniștit de drum! Cum s-a sfârșit cursa nebună?

În lipsa vreunui element de sprijin, victima, un cetățean român stabilit în Germania, a căzut în gol, fiind grav rănit.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de jandarmi montani și medici, însă intervenția a fost extrem de dificilă din cauza terenului accidentat.

A fost solicitat și elicopterul SMURD, care însă nu a putut ateriza în zona în care era căzut turistul.

Într-un final echipele de salvatori au reușit să ajungă la victimă, i-au acordat primul ajutor iar apoi l-au scos din râpă cu ajutorul troliului.

„Polițiștii orașului Făget au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi căzut într-o râpă, în apropierea Peșterii Românești, din județul Timiș. Din primele verificări, se pare că bărbatul ar fi utilizat alt drum de acces decat cel indicat, iar la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și ar fi picat în râpă. În urma producerii evenimentului, a rezultat rănirea bărbatului, în vărstă de 67 de ani. Bărbatul a fost preluat de către echipajele medicale, fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijirii medicale de specialitate. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, transmite IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: ”Leonce și Lena”, satira politică scrisă de Georg Büchner și regizată de Niky Wolcz, ajunge pe scena Teatrului German din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.