Mitropolitul Banatului, în mijlocul oamenilor fără adăpost!

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Surpriză enormă pentru oamenii fără adăpost din Timișoara!

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan a ajuns între ei și le-a dăruit cele necesare pentru a trece cu bine de această perioadă geroasă.

ÎPS Ioan Selejan a vizitat în cursul zilei de ieri Centrul Social de Urgență pentru Persoane fără Adăpost de pe strada Învățătorului, din zona Bucovina, unde stau în momentul de față 50 de suflete.

Mitropolitul Banatului a oferit persoanelor nevoiașe, aflate în adăpost, lenjerie de pat, haine și încălțăminte, atât de necesare în această perioadă, când mercurul termometrelor înregistrează multe  grade minus.

Oamenii străzii s-au bucurat de darurile primite din partea Bisericii și de grija pe care o are Înaltpreasfinția Sa față de nevoile lor. De asemenea,

Aceasta nu este prima întâlnire dintre oamenii nevoiași și Înaltpreasfinția Sa, acesta a mai poposit în mijlocul oamenilor din ceentru și de sărbătoarea Sfântului Ioan Botezătorul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.