Mircea Diaconu: Orice blocaj provocat de Președinte are efecte în economie și produce sărăcie (P)

Mircea Diaconu, candidatul Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României consideră că țara noastră nu poate progresa câtă vreme aproape jumătate din populație se luptă cu sărăcia, iar mulți dintre români sunt departe de un trai decent.

Reducerea drastică a sărăciei nu este posibilă decât dacă vor urma zece ani de stabilitate și construcție care să vindece traumele grave provocate în anii pierduți în scandaluri. Președintele României trebuie să lucreze pentru clădirea unei guvernări stabile pentru că orice blocaj provocat de Președinte are efecte în economic și produce în final sărăcie”, spune Mircea Diaconu.

Candidatul Alianței UN OM susține că grupurile dezavantajate din România au nevoie de sprijin și îndeamnă la dezvoltarea unui stat social puternic.

O societate este atât de puternică pe cât de puternice sunt grupurile dezavantajate din interiorul său. Cei săraci, cei din mediul rural, persoanele cu dizabilități, minoritățile de diverse tipuri sunt categorii care trebuie sprijinite pentru a avea acces la oportunități, pentru a-și putea împlini aspirațiile de dezvoltare. Construirea statului social al României înseamnă, în primul rând, solidaritate. Nu este o opțiune ci o obligație a liderilor politici de astăzi”, a mai declarat Mircea Diaconu.

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, SC Vest Image Production SRL, MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.