Ministrul Educației, la deschiderea Olimpiadei Naționale de Matematică de la Timișoara

Deschidere fastuoasă a Olimpiadei Naționale de Matematică, ce are loc la Timișoara!

În jur de 1.000 de persoane, elevi, cadre didactice însoțitoare, membrii ai Comisiilor Centrale și părinți au ajuns astăzi în urbea de pe Bega pentru a participa la deschidere. Totodată, la eveniment a fost prezent și ministrul Educației, Pavel Năstase, care a ținut să-i felicite pe participanții la Olimpiada Națională de Matematică..

CITEȘTE ȘI: Impact violent, între o mașină și un tir! În urma accidentului, au rezultat trei victime

olimpiada de matematica02

Ministerul Educației Naționale este preocupat de performanță în ceea  ce înseamnă învățământul din România. Acum vorbim de matematică, de olimpiadă și eu cred că această disciplină care este în același timp și un sport al minții trebuie să devină o disciplină foarte plăcută șli foarte căutată de majoritatea elevilor din România. Astăzi avem aici olimpicii care participă la acest concurs la nivel național și eu sunt convins că așa cum organizatorii acestei olimpiade, în speță Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar, au organizat această competiție foarte bine, iar rezultatele vor fi pe măsură și vor fi apreciate de proferosii care s-au ocupat de antrenamentele elevilor care participă la această competiție. Eu vreau să felicit în primul rând pe profesorii care s-au ocupat de antrenarea elevilor, pe toți elevii care participă la competiție și pe organizatori”, a declarat ministrul Educației, Pavel Năstase, la Timișoara.

Timișoara este gazda celei de 68-a ediții a Olimpiadei Națională de Matematică pentru clasele VII-XII.

olimpiada de matematica01

Festivitatea de premiere a celor mai buni elevi la matematică, va avea loc duminică începând cu ora 10.00 în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.