Mii de petarde și artificii, confiscate de polițiști în doar câteva minute

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Doar câteva minute! Atât le-a trebuit polițiștilor timișeni pentru a face o captură impresionantă.

Aceștia au confiscat peste 7000 de obiecte pirotehnice de la un tânăr ce avea de gând să se îmbogățească din vânzarea lor, pe perioada iernii.

Totul s-a întâmplat în acest weekend, pe raza orașului Buziaș! Polițiștii au oprit în trafic, pe strada Principală,  un tânăr de 25 de ani. Oamenii legii au văzut că acesta se poată suspect, așa că au decis să-i verifice mașina. În interior polițiștii au descoperit aproape 7600 de obiecte pirotehnice deținute fără drept.

Polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantități de articole pirotehnice descoperită, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.