Migranți, solicitanți de azil, prinși în apropiere de frontiera cu Ungaria

Alertă noaptea trecută la frontieră, după ce un grup de migranți le-a dat bătăi de cap polițiștilor. 

CITEȘTE ȘI: Încă cinci drumuri din județ, pregătite de reabilitare! Care sunt acestea?

Cinci cetățeni străini au fost depistați în apropiera graniței cu Ungaria. Este vorba despre patru afgani și un pakistanez, solicitanţi de azil în România, care au încercat să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în vestul Europei.

Alarma s-a dat în această dimineață, în jurul orei 4.30. Polițiștii  de frontieră au declanşat au depistat pe raza localității Cenad, cinci cetăţeni străini care se deplasau din interiorul țării spre frontiera cu Ungaria. Persoanele în cauză nu îşi justificau prezenţa în zonă, așa că au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare pentru cercetări.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt patru cetăţeni din Afganistan și unul din Pakistan, dintre care trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani și doi minori in vârstă de 15 și 17 ani, toți solicitanți de azil în România.  Migranții au declarat că încercau să ajungă în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei. 

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! A fost prins autorul jafului armat de la cazinoul din Petroşani! De cine a fost ajutat?

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.