Migranți, opriți la frontieră în timp ce încercau să ajungă ilegal în Ungaria!

Grup de migranți, oprit la frontiera cu Ungaria! Transfugii, solicitanți de azil în România încercau să ajungă în vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră de la Sânnicolau Mare, judeţul Timiș, au depistat seara trecută, șapte cetăţeni din Afganistan și Pakistan, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria. Migranții au fost prinși pe raza localității de frontieră Cenad.

CITEȘTE ȘI: Căruţă izbită în plin de o maşină! În ce stare sunt oamenii din atelaj?

Persoanele în cauză, care nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare pentru cercetări. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni din Afganistan și Pakistan, cinci adulți cu vârste cuprinse între 18 și 45 de ani și doi minori de 16 și 17 ani, toți solicitanți de azil.  

Din primele declarații a rezultat că aceștia au încercat să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu intenţia de a ajunge în ţări din vestul Europei.

CITEȘTE ȘI: Restricții de circulație pe șoselele din vestul țării, din cauza caniculei!

Poliţiştii de frontieră fac acum cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.