Mesajul unui tânăr candidat ALDE: Înverșunarea candidaților și teama că nu ajung la putere (P)

Mai sunt câteva zile de campanie electorală, apoi urmează alegerile. Ce vedem? Înverșunarea multor candidați și teama lor că nu ajung la putere.

Vedem liste de promisiuni faraonice. Oameni dragi, priviți normalitatea.

Am mai motivat intrarea mea în politică. Pe scurt, am făcut acest pas pentru că doar comentând de pe margine nu puteam schimba nimic. Cred că prin implicare, cu oameni cinstiți, putem schimba România. Am intrat în ALDE și candidez pentru Camera Deputaților din partea ALDE Timiș pentru că am primit încrederea și libertatea de a iniția proiecte, de a construi o echipă tânără, formată din specialiști.

Da, știu că sunt probleme și în partidul din care fac parte. Este vreun partid fără probleme?

Da, știu că oamenii vechi în politică încearcă să îi conducă pe cei mai tineri. Dar ce facem, să ne plângem de milă în loc să cerem și să generăm schimbarea?

Da, știu că românii sunt dezamăgiți, disperați că țara asta parcă are drum doar în jos. Dacă nu noi, atunci cine să ne schimbe drumul?

Un alt motiv pentru care candidez din partea ALDE este faptul că este singurul partid care are un program de țară. Adică, o STRATEGIE care să facă din România a șaptea putere economică a Europei. Cine a construit-o? Specialiști în economie, profesioniști cu experiență atât în mediul privat, cât și în funcții administrative.

ALDE nu promite nici salarii pe care românii nu le pot căra acasă, nu spune că o să vadă cum va guverna țara după alegeri.

ALDE le propune românilor un pachet de măsuri care, aplicate cât mai repede, vor aduce beneficii României pe termen lung. Sunt pachete de măsuri care țin cont de resursele țării, de nevoile românilor, de potențialul economic și de dezvoltare.

Stimați alegători, fiți atenți la discursurile manipulatoare, false, care doar arată disperarea celor care vor să ajungă la putere.

Sunt prima dată candidat pentru Parlamentul României. Nu există suspiciuni de corupție asupra mea sau asupra colegilor de pe listele de candidați pentru Camera Deputaților și pentru Senat.

Votați ALDE Timiș și trimiteți timișeni, oameni curați în Parlamentul României.

ALDE Timiș are poziția 1 pe buletinul de vot.

(P) Publicat la comanda ALDE Timiş, Publicat de SC VEST IMAGE PRODUCTION SRL. Cod mandatar financiar: 11160008

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.