Mediul de afaceri din Timiș, informat despre noutățile legislative din domeniul vamal!

Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timiș în parteneriat cu Direcția Regională Vamală Timișoara organizează un seminar de informare a mediului de afaceri.

Agenții economici din județ vor fi informați cu privire la noutățile legislative din domeniul vamal.

Va fi un nou eveniment important pentru noi cu Direcția Regioanlă Vamală, organizat înd ata de 20 aprilie, datorită faptului că din martie sunt câteva reglementări noi privin legislația vamală și vrem ca toți operatorii care operează în import/export să fie informați de la sursă și cât mai repede. Pe lângă Direcția Vamală, la seminar, va fi prezentă și Asociația Operatorilor Economici din România,c are vine din nou cu completări vis a vis de aceste noi reglementări din legislație. În momentul acesta avem informația că au confirmat mulți operatori economici din Timiș”, spune Florica Chiriță, director executiv al CCIA Timiș.

Seminarul își propune trecere în revistă a celor mai importante schimbări aduse în legislația vamală și este susținut de specialiști și experți în domeniu.

În cadrul seminarului de joi vor fi abordate trei subiecte majore, conceptul de vămuire centralizată la nivel național, statutul de agent economic autorizat și aplicarea simplificărilor în declararea mărfurilor. Consider că aceste seminarii sunt importante pentru oamenii de afaceri din Timiș pentru a fi informați cu privire la modificările legislative apărute în legislația vamală și totodată, poate cel mai important, de a vedea care sunt avantajele create pentru dânșii, care derivă din aceste modificări”, spune Gabriel Moldovan, directorul executiv al Direcției Regionale Vamale Timișoara.

Firmele interesate mai au timp să se înscrie până mâine, inclusiv.

Seminarul va avea loc joi, în data de 20 aprilie, de la ora 10.00 în sala CEDO a Camerei de Comerț din Timișoara.

Tot joi la Camera de Comerț din Timiș vor mai avea loc două evenimente importante, conform reprezentanților instituției: ”Tot în cursul acestei săptămâni o să avem delegația britanică, respectiv Camera Britanico-Română cu care vom semna un acord de colaborare și avem și o agendă de lucru care va fi discutată tot joi. Tot atunci va fi semnat acordul cu Camera din Voivodina”, a declarat Florica Chiriță.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.