Skip to main content

Meciuri cruciale, pentru Leii din Banat! Urmează trei partide de foc pentru SCM Winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a stat în prima etapă programată în acest an în Liga Națională de baschet, dar intră în competiție mâine, 9 ianuarie, la ora 17.45.

Jucătorii de pe Bega dispută restanța din etapa a IX-a, cu CSM Târgu Jiu, în deplasare.

De altfel, Leii din Banat vor evolua în deplasare în toate primele trei partide.

După înfruntarea din Gorj, urmează meciul cu Dinamo, de la București (vineri, 12 ianuarie, ora 17.45) și cel din Cehia, cu BC Kolin, de miercuri, 17 ianuarie, din Alpe Adria Cup.

În Liga Națională, ca urmare a succesului obținut sâmbătă de Dinamo, cu CSO Voluntari (76-70), ecuația calificării în Top 10 este clară.

Leii din Banat obțin accesul în grupa de elită dacă vor câștiga ultimele trei partide rămase din sezonul regular.

Este vorba despre cele de la Târgu Jiu și București, dar și despre cea cu CSM Tgârgu Jiu, de acasă, de sâmbătă, 20 ianuarie, din ultima etapă.

„Începem anul cu trei meciuri pe teren străin, toate dificile și foarte importante pentru noi. În campionat, ne dorim trei victorii în cele trei meciuri din sezonul regular. Noi mereu ne batem pentru a învinge și o vom face și acum, când presiunea a devenit mare, însă ăsta este sportul, joci mereu sub presiune. Cât despre primul adversar, Tg. Jiu face un sezon bun, dar noi mergem acolo să ne apărăm blazonul și să învingem”, spune Lazar Laszlo, căpitanul SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.