Skip to main content

Meciuri cruciale, pentru Leii din Banat! Urmează trei partide de foc pentru SCM Winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara a stat în prima etapă programată în acest an în Liga Națională de baschet, dar intră în competiție mâine, 9 ianuarie, la ora 17.45.

Jucătorii de pe Bega dispută restanța din etapa a IX-a, cu CSM Târgu Jiu, în deplasare.

De altfel, Leii din Banat vor evolua în deplasare în toate primele trei partide.

După înfruntarea din Gorj, urmează meciul cu Dinamo, de la București (vineri, 12 ianuarie, ora 17.45) și cel din Cehia, cu BC Kolin, de miercuri, 17 ianuarie, din Alpe Adria Cup.

În Liga Națională, ca urmare a succesului obținut sâmbătă de Dinamo, cu CSO Voluntari (76-70), ecuația calificării în Top 10 este clară.

Leii din Banat obțin accesul în grupa de elită dacă vor câștiga ultimele trei partide rămase din sezonul regular.

Este vorba despre cele de la Târgu Jiu și București, dar și despre cea cu CSM Tgârgu Jiu, de acasă, de sâmbătă, 20 ianuarie, din ultima etapă.

„Începem anul cu trei meciuri pe teren străin, toate dificile și foarte importante pentru noi. În campionat, ne dorim trei victorii în cele trei meciuri din sezonul regular. Noi mereu ne batem pentru a învinge și o vom face și acum, când presiunea a devenit mare, însă ăsta este sportul, joci mereu sub presiune. Cât despre primul adversar, Tg. Jiu face un sezon bun, dar noi mergem acolo să ne apărăm blazonul și să învingem”, spune Lazar Laszlo, căpitanul SCM winsed.swiss Mozzart Bet Timișoara

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.