Skip to main content

Meci dificil pentru Ghiroda! Campioana seriei din liga a treia va întâlni Politehnica Timișoara în barajul pentru divizia B

Ghiroda mai are de disputat un meci din play-off, dar a obținut deja biletele pentru primul baraj de promovare în Liga 2, de pe prima poziție, din penultima etapă.

Timișenii sunt aproape la capătul unui sezon lung, cu multe necunoscute într-o serie nouă, dar în care au reușit să se impună în fața unor adversari puternici și în fața unor deplasări lungi, așa cum ne spune și Marius-Mihai Poclid, directorul clubului, în radiografia sezonului: „A fost un sezon greu, a fost un sezon bun, dar cred că, un cuvânt care îl caracterizează cel mai bine este: un sezon frumos! Frumos pentru că weekendul trecut am obținut locul 1 matematic și biletele pentru barajele semifinale de promovare în Liga 2. A fost un sezon greu pentru că nu știam la ce să ne așteptăm, am jucat cu adversari cu care nu ne-am întâlnit până acum, adversari cu nume și condiții foarte bune. Aș vrea să le mulțumesc, pe această cale, tuturor echipelor pentru colaborare și pentru condițiile oferite. Peste tot am găsit ajutor atunci când am avut nevoie de cazare, am găsit condiții foarte bune de joc. Am avut un staff tehnic și administrativ care a muncit săptămână de săptămână ca băieții noștri să aibă condiții foarte bune, am avut susținere necondiționată din partea primăriei și consiliului local. Nu au fost întârzieri, iar toate lucrurile de care am avut nevoie am putut să le bugetăm și ne-au fost oferite. Toate acestea, practic, sunt rezultatul locului 1.”

Ghiroda își egalează, astfel, performanța obținută în urmă cu două sezoane și anume, prezența la primul baraj. În sezonul 2021/2022 echipa timișeană se califica de pe locul secund, sezonul actual o face din poziția de lideri și se pregătește să întâlnească Politehnica Timișoara în dublă manșă.

 „Vor fi două meciuri dificile prin prisma faptului că întâlnim Poli Timișoara. Este echipa fanion a județului Timiș. Este echipa pe care toți am susținut-o și o vom susține în continuare, doar că acum sunt în poziția în care trebuie să ne urmărim interesul, să ne urmărim scopul, iar scopul nostru este să învingem în aceste două meciuri! Plecăm de pe o poziție de outsideri, Poli Timișoara este și va fi tot timpul favorită într-o întâlnire cu o altă echipă pentru că are în spate întreg județul. Are în spate mulți jucători valoroși, are un staff tehnic competent, iar toate acestea îi fac să fie favoriți. Noi suntem încrezători în șansele noastre, îi respectăm pentru ceea ce reprezintă, dar avem și noi atuurile noastre și cred că băieții pot produce o surpriză și să fim, practic, surpriza plăcută a acestui baraj!”, a declarat directorul clubului nostru înainte de disputarea meciurilor de baraj.

Va fi un duel interesant, atât în teren, cât și în tribune, pentru că și la Ghiroda au fost foarte mulți spectatori în ultimele etape de acasă: „Îmi doresc să fie alături de noi în continuare cum au fost și în ultimele meciuri. Îmi doresc ca aceste meciuri să se desfășoare în condiții de fair-play și sportivitate, atât în tribune, cât și în teren. Copiii care au venit în număr foarte mare la meciuri să fie prezenți în continuare și să plece cu o impresie plăcută și, practic, să fie motivele pentru care își doresc să devină fotbaliști. De aceea, fac apel atât jucătorilor, cât și oamenilor din tribune, să păstreze această doză de fair-play, iar acest meci să fie unul care face propagandă fotbalului din județul Timiș, iar, la final, cea mai bună echipă să câștige!”

Prima manșă de baraj va fi cu Politehnica Timișoara, echipa de pe locul secund al seriei 8. Meciurile sunt programate în 22 și 25 mai.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.