Skip to main content

Mașină distrusă complet de un incendiu! Flăcările au ajuns și la acoperișul unei hale din apropiere

Pompierii au fost solicitați să intervină, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism.

Alarma s-a dat în localitatea Labașinț din județul Arad. Sosiți la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la mașină, iar flăcările s-au extins și la acoperișul unei hale din apropiere.

În data de 12 noiembrie 2023, în jurul orei 01:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Labașinț. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Secției de Pompieri Bârzava cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Lipova. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul autoturismului, flăcările propagând-se și la nivelul acoperișului unei hale aflată în imediata proximitate a mașinii”, transmite ISU Arad.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, fără a se înregistra victime.

În urma incendiului, autoturismul a fost afectat în totalitate, iar aproximativ 80 de metri pătrați din acoperișul halei au ars. Au fost salvate bunurile din interior.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.