Skip to main content

Mașină distrusă complet de un incendiu! Flăcările au ajuns și la acoperișul unei hale din apropiere

Pompierii au fost solicitați să intervină, noaptea trecută, pentru stingerea unui incendiu la un autoturism.

Alarma s-a dat în localitatea Labașinț din județul Arad. Sosiți la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la mașină, iar flăcările s-au extins și la acoperișul unei hale din apropiere.

În data de 12 noiembrie 2023, în jurul orei 01:45, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în localitatea Labașinț. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Secției de Pompieri Bârzava cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Lipova. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul autoturismului, flăcările propagând-se și la nivelul acoperișului unei hale aflată în imediata proximitate a mașinii”, transmite ISU Arad.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt de către pompieri, fără a se înregistra victime.

În urma incendiului, autoturismul a fost afectat în totalitate, iar aproximativ 80 de metri pătrați din acoperișul halei au ars. Au fost salvate bunurile din interior.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.