Skip to main content

„Maratonul de antreprenoriat” revine la UVT! Evenimentul este deschis publicului interesat, participarea fiind gratuită

Universitatea de Vest invită timișorenii interesați să participați la unul dintre evenimentele speciale organizate anual – „Maratonul de Antreprenoriat”!

Ediția va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 9:30, în Aula Magna a universității.

În cadrul acestui maraton de inovație și inspirație veți avea ocazia să intrați în contact cu experți în domeniul antreprenoriatului, să ascultați povești de succes ale unor antreprenori de renume și să dobândiți cunoștințe și strategii valoroase pentru a vă dezvolta afacerile sau pentru a vă lansa propriul start-up. Prin acest eveniment, comunitatea UVT vă oferă ocazia de a face un pas important spre transformarea visurilor voastre profesionale în realitate.

Sunt invitați la eveniment antreprenori de succes și cunoscuți lideri din domeniul inițiativelor de afaceri, care vor desfășura un dialog moderat de redactorul-șef Forbes România, Ionuț Bonoiu:

  • Marilen Gabriel Pirtea – rectorul UVT
  • Cristina Chiriac – președintă CONAF și antreprenor „Flori de ie”
  • Dragoș Anastasiu – fondator Eurolines Group
  • Cristian Onețiu – antreprenor, investitor, autor
  • Hildegard Brandl – antreprenor @ CEO Unith2B Architects
  • Marius Ghenea – managing partner Fondul de Investiții Catalyst România
  • Paul Copil – founder & CEO QeOPS
  • Remus Dănilă – Bursa de Valori București

Evenimentul este deschis publicului interesat din Timișoara și întreaga regiune, participarea fiind gratuită. Pentru a vă rezerva locul, vă puteți înscrie prin intermediul ACESTUI FORMULAR.

Românii sunt înclinați spre antreprenoriat, au multă încredere și curaj pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale. Ca urmare, conferințele de antreprenoriat răspund unui interes ridicat, venit mai ales din partea tinerilor, viitori antreprenori ce se formează chiar din timpul facultății. UVT vă oferă în 10 noiembrie o ediție consistentă a „Maratonului de antreprenoriat”, în care veți avea ocazia de a dialoga cu câteva personalități remarcabile din sfera afacerilor și investițiilor. Vă așteptăm la maratonul ideilor antreprenoriale, la UVT!”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.