Skip to main content

„Maratonul de antreprenoriat” revine la UVT! Evenimentul este deschis publicului interesat, participarea fiind gratuită

Universitatea de Vest invită timișorenii interesați să participați la unul dintre evenimentele speciale organizate anual – „Maratonul de Antreprenoriat”!

Ediția va avea loc vineri, 10 noiembrie, începând cu ora 9:30, în Aula Magna a universității.

În cadrul acestui maraton de inovație și inspirație veți avea ocazia să intrați în contact cu experți în domeniul antreprenoriatului, să ascultați povești de succes ale unor antreprenori de renume și să dobândiți cunoștințe și strategii valoroase pentru a vă dezvolta afacerile sau pentru a vă lansa propriul start-up. Prin acest eveniment, comunitatea UVT vă oferă ocazia de a face un pas important spre transformarea visurilor voastre profesionale în realitate.

Sunt invitați la eveniment antreprenori de succes și cunoscuți lideri din domeniul inițiativelor de afaceri, care vor desfășura un dialog moderat de redactorul-șef Forbes România, Ionuț Bonoiu:

  • Marilen Gabriel Pirtea – rectorul UVT
  • Cristina Chiriac – președintă CONAF și antreprenor „Flori de ie”
  • Dragoș Anastasiu – fondator Eurolines Group
  • Cristian Onețiu – antreprenor, investitor, autor
  • Hildegard Brandl – antreprenor @ CEO Unith2B Architects
  • Marius Ghenea – managing partner Fondul de Investiții Catalyst România
  • Paul Copil – founder & CEO QeOPS
  • Remus Dănilă – Bursa de Valori București

Evenimentul este deschis publicului interesat din Timișoara și întreaga regiune, participarea fiind gratuită. Pentru a vă rezerva locul, vă puteți înscrie prin intermediul ACESTUI FORMULAR.

Românii sunt înclinați spre antreprenoriat, au multă încredere și curaj pentru dezvoltarea inițiativelor antreprenoriale. Ca urmare, conferințele de antreprenoriat răspund unui interes ridicat, venit mai ales din partea tinerilor, viitori antreprenori ce se formează chiar din timpul facultății. UVT vă oferă în 10 noiembrie o ediție consistentă a „Maratonului de antreprenoriat”, în care veți avea ocazia de a dialoga cu câteva personalități remarcabile din sfera afacerilor și investițiilor. Vă așteptăm la maratonul ideilor antreprenoriale, la UVT!”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.