Liderul CJT, Călin Dobra nu vrea un preşedinte caare transmite ură, aroganţă şi dezbinare

Înconjurat de consilieri locali şi judeţeni, dar şi de parlamentari, preşedintele CJT, Călin Dobra s-a prezentat la urne.

Printre cei care l-au însoţit se numără deptaţii Bianca Gavriliţă şi Alfred Simonis, dar şi consilierii Luminiţa Ţundrea şi Romaniţa Jumanca.

Dobra şi-a exprimat dreptul constituţional la secţia de vot amenajată în incinta Şcolii Generale nr. 25 din Timişoara.

“Am fost astăzi, împreună cu colegii mei, să votăm pentru un preşedinte care va reprezenta toţi românii, un preşedinte devotat, pentru un preşedinte care ştie să susţină România, indiferent dacă este în ţară sau peste hotare, şi nicidecum un preşedinte care a transmis în ultima perioadă aroganţă, ură şi dezbinare. Sunt convins că după ora 21:00, când se vor închide secţiile de votare, România va avea un preedinte, doamnă”,  a spus preşedintele CJT, Călin Dobra, la ieşirea de la urne.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

S-a dat din nou alarma, la Aeroportul Timişoara! Din fericire, tot pentru un exerciţiu

Aeroportul Internațional Timișoara în parteneriat cu MENSAVE, companie specializată în cursuri de prim ajutor avansate a implementat, în premieră naţională, un serviciul de prim ajutor integrat.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.