Liceele militare fac recrutări! Ce trebuie să facă elevii interesați?

Biroul informare-recrutare din cadrul Centrul militar zonal Timiş recrutează candidaţi pentru Colegiile Naţionale Militare denumite în mod tradiţional „licee militare”!

Vizați sunt elevii de clasa a VIII-a şi absolvenţi ai ciclului gimnazial cu vârsta de până la 16 ani împliniţi în acest an, băieţi şi fete.

Aceştia, pot opta pentru unul dintre cele patru colegii naţionale militare:

Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia;

Colegiul Naţional Militar „Tudor Vladimirescu” din Craiova;

Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” din Breaza;

Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Cîmpulung Moldovenesc.

Acestea sunt colegii cu profil matematică-informatică, de renume naţional şi internaţional, lucru demonstrat de faptul că la ultimele examene de bacalaureat a fost o promovabilitate de 100% iar absolvenţii au avut posibilitatea să-şi continue parcursul în carieră pe care şi l-au propus.

Pe toată durata pregătirii în instituţiile prezentate, se oferă gratuit şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare dar şi cele extracurriculare oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de criterii de recrutare, generale şi specifice. Pentru o informare detaliată privind aceste criterii dar şi privind documentele necesare întocmirii dosarului de înscriere, tinerii timişeni interesaţi, sunt aşteptaţi la sediul Biroului informare-recrutare Timiş, unde consilierii în domeniul profesiei militare îi vor sprijini, orienta şi îndruma pentru ca alegerea lor să fie în cunoştinţă de cauză.

Chiar dacă foarte mulţi tineri consideră că mai este suficient timp până la admiterea din anul 2017, recomand celor interesaţi să ne viziteze cât mai repede la Biroul informare-recrutare din Timişoara, Piaţa Libertăţii nr. 7 sau să sune la telefonul 0256293757 pentru a se informa din timp privind criteriile ce trebuie îndeplinite dar şi etapele ce trebuie urmate până la examenul propriuzis”, transmit reprezentații Centrului Militar Zonal Timiș.

La înscriere, candidatul are nevoie de actul de identitate iar formularele tipizate necesare sunt oferite gratuit de personalul biroului informare-recrutare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 24 martie 2017.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.