Skip to main content

Leii din Banat joacă, mâine, ultimul meci din 2023, în fața propriilor suporteri!

SCM Timișoara primește vizita echipei CSO Voluntari, mâine, 29 decembrie, în etapa a XV-a a Ligii Naționale, Grupa A.

Partida va avea loc de la ora 17.30, la sala Constantin Jude.

„Este un meci la fel de important precum precedentele. Nu există, indiferent de locul ocupat de oponenții noștri, un meci care să fie mai puțin important. Spun asta pentru că suntem într-o luptă aprigă pentru primele cinci locuri și calificarea în Top 10″ spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM Timișoara.

Ilfovenii se găsesc pe locul al doilea în clasamentul Grupei A, cu 9 victorii și 3 înfrângeri, în vreme ce echipa noastră este pe poziția a șasea, cu 5/7, dar și un meci amânat.

„Noi suntem de ceva timp în căutarea unui… break, după ce am pierdut acel meci de acasă cu Brașovul. Alergând după acest break, nu trebuie să uităm importanța meciurilor de acasă, adică să ne luăm serviciul. Cu siguranță că ne vom bate să obținem un rezultat pozitiv, nu doar spre bucuria noastră și a suporterilor la final de an, ci și în vederea punctelor din clasament. Vom lupta pentru o clasare între primele cinci echipe, ceea ce ar fi foarte bine, dar dacă nu vom reuși nu putem decât să continuăm în grupa 11-18, pentru că una peste alta ar fi un rezultat care ar reflecta posibilitățile clubului nostru, din mai multe puncte de vedere. Repet, însă: vom continua să luptăm. Cred în echipă și în puterea ei de a prinde play-off-ul” mai spune Dragan Petricevic, antrenor principal SCM Timișoara

Operat la menisc, Victor Legoșin va lipsi de pe teren cel puțin până la finalul lunii februarie.

Cu această partidă, ”leii” încheie un an 2023 în care au jucat 48 de partide (22 în acest sezon 2023/2024), în trei competiții: Liga Națională, Cupa României și Alpe Adria Cup.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.