Laura Chindriș, consilier local ALDE Timișoara și expert în fonduri europene: „S-a dat startul! Fermierii timișeni pot accesa 15.000 de euro pentru dezvoltarea fermelor lor”

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a deschis sesiunea de primire a solicitărilor de finanțare pentru dezvoltarea fermelor mici.

CITEȘTE ȘI: RETIM reacționeanză după ce Consiliul Local Timișoara a respins modificarea tarifelor pentru colectarea deșeurilor!

ALDE încurajează fermierii din Timiș să acceseze acest program, prin care pot primi câte 15000 de euro, fonduri nerambursabile, pentru dezvoltarea afacerii lor. 

Fermierii timișeni pot depune solicitările de finanţare online, pe pagina de internet a Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, www.afir.info, până cel târziu la data de 31 decembrie 2019, ora 16:00 sau până la epuizarea fondurilor disponibile, care sunt în suma totală de 45.900.000 euro.Finanţarea de 15.000 de euro se acordă în urma depunerii unui plan de afaceri. Ea va fi primită de către fermieri în două tranşe: 75% din totalul sumei la primirea deciziei de finanţare şi 25% la momentul finalizării obiectivelor propuse de beneficiar prin Planul de Afaceri. Banii vor putea fi folosiți pentru îmbunătăţirea managementului fermei, pentru valorificarea în piață a producţiei, dar şi pentru creşterea veniturilor de pe urma sporirii gradului de eficiență a activităţii fermei. Preocuparea noastră rămâne aceea de a diversifica și multiplica mijloacele prin care să venim în întâmpinarea nevoilor de dezvoltare ale tuturor antreprenorilor care construiesc afaceri menite să creeze plusvaloare și noi locuri de muncă“, a mai declarat consilierul local ALDE Timișoara, Laura Chindriș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.