La mare, cu avionul! De când putem zbura de la Timișoara la Constanța?

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

București, Munchen, Londra, Bergamo și Bruxelles. Acestea sunt destinațiile preferate de cei care decolează de pe Aeroportul Internațional din Timișoara.

Anul trecut, Aeroportul din Timișoara a fost tranzitat de un număr record de pasageri. Cu 10.000 de mai mulți decât previziunile reprezentanților aerogării, și cu 26% mai mulți decât în 2015.
În total, 1.160.000 de persoane au aterizat și decolat din Timișoara, cei mai mulți în ultima lună a anului.

„În luna decembrie au fost înregistraţi 119.042 pasageri, cu 87% mai mult faţă de luna decembrie a anului 2015. Suntem convinşi că această creştere pozitivă se va păstra şi în 2017, astfel încât în acest an vom avea cel mai mare trafic din istoria aeroportului. Aceste cifre ne bucură, dar ne şi responsabilizează totodată pentru că trebuie să ne axăm pe noi investiţii în infrastructură pentru a le asigura pasagerilor confortul şi siguranţa de care au nevoie”, a declarat directorul Aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

O creștere față de anul precedent, s-a înregistrat și la numărul de aeronave care au decolat și aterizat la Timișoara. Astfel, în 2016 au fost 14.222 de curse, cu 22% mai multe decât în anul precedent.

„Destinaţiile pe care le-au ales cei mai mulţi pasageri au fost Bucureşti (cu 219.694 pasageri), Munchen (cu 207.568 pasageri), Londra (cu 144.132 pasageri), Bergamo (cu 101.791 pasageri) şi Bruxelles (cu 44.326 pasageri)”, transmit reprezentanții Aeroportului Timișoara, care estimează o creștere a numărului de pasageri în 2017.

Asta în condițiile în care, din această vară vor exista și curse către litoralul Mării Negre.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.