La furat în magazine! Două femei au ajuns pe mâna polițiștilor

Două femei sunt cercetate de poliţişti, după ce au furat din magazine și au fost surprinse de agenţii de pază.

Poliţiştii timișoreni fac cercetări faţă de o femeie de 36 de ani, bănuită de furt din societate comercială. Aceasta a fost reţinută de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa articole vestimentare, a căror valoare nu a fost achitată. Prejudiciul în valoare de peste 400 de lei a fost recuperat de poliţişti, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Și o femeie de 30 de ani a intrat în atenția polițiștilor după ce a fost depistată de agenţii de pază a unei societăţi comerciale având asupra sa produse neachitate. Prejudiciul în valoare de peste 600 de lei a fost recuperat, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a femeilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.