Skip to main content

Juniorii din Dumbrăvița, antrenaţi de Ștefan Ovidiu Preda, obțin performanţe de top la Turneul Timstar Junior”

Echipa de juniori din Dumbrăvița, condusă de antrenorul Ștefan Ovidiu Preda, s-a remarcat la cea de-a opta ediție a Turneului Timstar Junior, desfășurată la Friends Arena.

În competiție au participat 16 echipe de top din generațiile 2014 și 2015.

CITEŞTE ŞI: Gestul extrem la care a recurs o pensionară! S-a aruncat în gol, de dorul casei din care a fost mutată

În categoria de vârstă 2014, echipa din Dumbrăvița a strălucit, ocupând locul 1 în competiție.

De asemenea, juniorii dumbrăvițeni au reușit să obțină titlul pentru cel mai bun portar al turneului, prin performanța excepțională a lui Luca Surugiu.

Talentul acestui tânăr promițător a fost evidențiat, iar antrenorul Ștefan Ovidiu Preda este convins că Luca va deveni unul dintre cei mai buni portari ai României.

Luca Surugiu a fost nu doar cel mai bun portar, ci și o componentă esențială în succesul colectiv, iar Barnuti Cristian s-a dovedit a fi cel mai prolific marcator al turneului.

Performanța echipei din categoria 2015 a fost, de asemenea, notabilă, adjudecându-și locul 2 în turneu după o finală plină de emoții.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, din cauza unor lucrări! Vezi aici dacă ești afectat

Antrenorul Ștefan Ovidiu Preda a fost laudat pentru îndrumarea și pregătirea atentă a juniorilor, confirmându-și valoarea ca mentor și ghid al acestor tineri pasionați de fotbal.

El a subliniat creșterea nivelului de joc în toate echipele de copii și a exprimat bucuria sa față de evoluția puternică din cadrul turneului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.