Skip to main content

Juniorii din Dumbrăvița, antrenaţi de Ștefan Ovidiu Preda, obțin performanţe de top la Turneul Timstar Junior”

Echipa de juniori din Dumbrăvița, condusă de antrenorul Ștefan Ovidiu Preda, s-a remarcat la cea de-a opta ediție a Turneului Timstar Junior, desfășurată la Friends Arena.

În competiție au participat 16 echipe de top din generațiile 2014 și 2015.

CITEŞTE ŞI: Gestul extrem la care a recurs o pensionară! S-a aruncat în gol, de dorul casei din care a fost mutată

În categoria de vârstă 2014, echipa din Dumbrăvița a strălucit, ocupând locul 1 în competiție.

De asemenea, juniorii dumbrăvițeni au reușit să obțină titlul pentru cel mai bun portar al turneului, prin performanța excepțională a lui Luca Surugiu.

Talentul acestui tânăr promițător a fost evidențiat, iar antrenorul Ștefan Ovidiu Preda este convins că Luca va deveni unul dintre cei mai buni portari ai României.

Luca Surugiu a fost nu doar cel mai bun portar, ci și o componentă esențială în succesul colectiv, iar Barnuti Cristian s-a dovedit a fi cel mai prolific marcator al turneului.

Performanța echipei din categoria 2015 a fost, de asemenea, notabilă, adjudecându-și locul 2 în turneu după o finală plină de emoții.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa pe mai multe străzi din Timișoara, din cauza unor lucrări! Vezi aici dacă ești afectat

Antrenorul Ștefan Ovidiu Preda a fost laudat pentru îndrumarea și pregătirea atentă a juniorilor, confirmându-și valoarea ca mentor și ghid al acestor tineri pasionați de fotbal.

El a subliniat creșterea nivelului de joc în toate echipele de copii și a exprimat bucuria sa față de evoluția puternică din cadrul turneului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.