Jos pălăria! S-au adunat aproape 150.000 de lei, în contul deschis de doctorul Virgil Musta, pentru bolnavii de coronavirus
Lupta împotriva răspândirii coronavirusului se duce pe mai multe fronturi, foarte importantă fiind latura financiară.
Este nevoie de tratamente, echipamente şi materiale sanitare, de echipamente de protecţie, dar şi de produse de igienă personal pentru pacienţii internaţi care nu au voie să îşi ia nimic de acasă.
CITEŞTE ŞI: Intervenţie de urgenţă! Un camion cu bitum fierbinte s-a răsturnat pe şosea
Şi cum banii din sistemul de sănătate sunt insuficienţi, sunt necesare ajutoare financiare din partea noastră, a tuturor.
La asta s-a gândit şi doctorul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, care se ocupă de bolnavii cu COVID 19.
Medicul a deschis un cont bancar în acest sens şi face apel la toţi cei care înţeleg situaţia şi îşi permit să facă donaţii.
“Asociaţia Dr. Victor Babeş Timișoara face un apel de coeziune socială, pentru a ajuta activitatea Spitalului de Boli Infecţioase V. Babeş, în lupta împotriva epidemiei cu Covid-19, prin donații în contul Covid 19, special deschis în acest scop. Banii vor fi folosiți pentru dotări de echipamente, materiale de igienă și protecție, programe de eficientizare a luptei împotriva acestui virus, într-o modalitate transparentă, unde cei interesați vor putea urmări toate intrările, cheltuielile și justificarea acestora”, explică dr. Virgil Musta.
CITEŞTE ŞI: Noi cifre oficiale! Numărul bolnavilor de coronavirus a ajuns la 277
Cei care doresc să dea o mână de ajutor o pot face prin donaţii, oricât de mici, în contul deschis la BCR:
RO84RNCB0255113757760002, Asociația Dr. Victor Babeş Timișoara , Str. Gh. Adam nr. 13, CUI 18737642.
În doar o zi de la lansarea apelului, s-au adunat 135.000 de lei, din care vor fi cumpărate, în primă fază, echipamente de protecţie pentru personalul medical, produse de igiennă personal, lenjerii de pat şi pijamale pentru pacienţi, toate acestea fiind de unică folosinţă.
Bolnavii nu au voie să vină cu ele de acasă, iar după externare, cele primite din spital, trebuie neutralizate.
Lasă un răspuns