Jandarmii, în acțiune! Structura antitero și câinii de serviciu, în centrul orașului

Jandarmii intră în acțiune la Timișoara! Piața Victoriei se transformă într-un câmp de luptă al forțelor de ordine.

Jandarmeria aniversează 167 de de ani de la înființare, în data de 3 aprilie. Cu această ocazie Inspectoratul Județean de Jandarmi a pregătit o serie de momente inedite, atât în stradă, cât și la sediul instituției.

Duminica viitoare, în data de 2 aprilie, jandarmii vor putea fi văzuți în Piața Victoriei din Timișoara, unde vor face o serie de exerciții demonstrative, cu structurile antitero și nu numai. Totodată reprezentanții instituției vor prezenta elevilor și oferta lor educațională. Evenimentele vor continua și pe parcursul săptămânii viitoare.a

În data de 3 aprilie este Ziua Jandarmeriei, cu această ocazie prezentăm în data de 2 aprilie, în Piața Victoriei din Timișoara, exerciții demonstrative unde veți vedea și structura antitero direct la lucru, dar și celelalte structuri din Inspectorat, inclusiv un exercițiu cu câinii de serviciu, dar vom prezenta și o ofertă educațională și o expoziție cu mijloacele din dotarea Jandarmeriei. Cu această ocazie invităm publicul în Piața Victoriei începând cu ora 9.00, până în jurul orei 14.00. Apoi, în data de 4 aprilie va fi ziua porților deschise, evenimentul va avea loc la sediul nostru de pe strada Barițiu, începând cu ora 9.00, vor fi din nou exerciții demonstrative, dar va fi și o parte preventivă în care vom prezenta un mic filmuleț pentru copii”, spune Nicolae Slev, șeful IJJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.