Jandarmii, în acţiune! Au dat amenzi de 55.000 de lei, în numai câteva ore!

Acţiune în forţă a jandarmilor timişeni, în acest sfârşit de săptămână! Forţele de ordine au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea comercializării ilegale de material lemnos.

Acţiunea s-a desfăşurat în Piaţa Lovrin, din judeţul Timiş! Jandarmii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 55.000 lei, pentru comercializare în loc neautorizat şi refuzul transportatorului de a transporta materiale lemnoase confiscate/reţinute la locul indicat de agentul constatator.

„Pe această cale atragem atenţia cetăţenilor, că începând cu data de 20 octombrie 2016, Legea nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice a fost completată şi modificată, astfel că în noul format au fost aduse noi modificări privind sancţiunile aplicabile pentru săvârşirea contravenţiilor silvice, acestea fiind substanţial mărite”, transmit reprezentanţii IJJ Timiş.

Tot în acest sfârşit de săptămână un echipaj de jandarmerie a intervenit în urma unei sesizării din partea unor cetăţeni, care au indicat faptul că în zona împădurită Hezeriş – Valea Lungă, din apropierea municipiului Lugoj, se taie ilegal lemne. La faţa locului au fost identificate două persoane care au tăiat cu un motoferăstrău şi un topor, mai mulţi arbori nemarcaţi silvic.

Prejudiciul produs a fost evaluat de un specialist silvic la aproximativ 2,5 m3, material lemnos de esenţă cer şi carpen, care a fost predat în custodie Ocolului Silvic Lugoj.

Jandarmii au dispus reţinerea în vederea confiscării a tractorului şi a remorcii folosite pentru transport, a materialului lemnos şi a bunurilor folosite la săvârşirea contravenţiei. În cauză s-a solicitat Direcţiei Silvice Timişoara, calcularea pagubei produse, urmând ca ulterior să fie aplicată o sancţiune contravenţională”, mai spun cei de la Inspectoratul de Jandarmi.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.