Skip to main content

James Arthur, B.U.G. Mafia, Subcarpați sau The Mono Jacks, la Flight Festival! Vor fi trei zile de distracție, cu trei scene și un line-up impresionant format din peste 40 de artiști

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale organizate în oraşul de pe Bega, Flight Festival are loc luna viitoare!

Flight Festival 2024 este un eveniment muzical care îmbină educația cu divertismentul într-o experiență culturală unică. Ca singurul festival de edutainment din Europa de Est, organizatorii sunt pregătiți să ofere participanților o călătorie în lumea muzicii, artei și tehnologiei.

Festivalul are loc anul acesta în perioada 21-23 iunie, iar locaţia va fi alta decât cea cu care erau obişnuiţi festivalierii, și anume Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

Organizatorii anunță trei zile de festival, cu trei scene, fiecare cu propria sa atmosferă unică și line-up impresionant format din peste 40 de artiști.

Line-up:

George Arena: James Arthur, B.U.G. Mafia, și în ordine alfabetică: Alex Hills, Bosquito, Deliric X Silent Strike & Muse Orchestra, Grasu XXL, KuKy, Lucian K,Mario Fresh, Mihail, Phaser, R.U.A., Subcarpati, The Mono Jacks, The Other You

Magnetic Drum & Bass Stage: MackyGee, Matrix & Futurebound, Kara, Tantrum Desire, și alții: 5HA5H, BKB’, Dalla, Deckster, Dumbo, Dwls, Enevel, Grid, Ist, Memphys&Blocksberg, Mighty Boogie, Nexus, Sub:liminal, ZO

Wings Stage: Andi Moisescu, și alții: KuKy, Victor Stan, Dj Happy Flow, Dj B. Mike, Alyn Vladucu, VDJ Sniper, Alex Erdodi, ZoleeVee, AlexAnkaDj, Dj Hugo Arthur

Pentru mai multe detalii și achiziționarea biletelor, puteți accesa site-uloficial al Flight Festival. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.