Skip to main content

Îţi doreşti un job la înălţime? Acum e şansa ta! HiSky angajează piloți și însoțitori de zbor

Compania aeriană HiSky a lansat un proces de recrutare extins pentru piloți și însoțitori de bord, deschizând oportunități pentru candidații cu diverse niveluri de experiență.

În acest sens, în perioada următoare vor fi organzate interviuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Baia Mare și Iași.

Noutatea acestui proces de recrutare constă în faptul că HiSky oferă șansa absolvenților școlilor de aviație să înceapă o carieră în domeniul aviației, chiar dacă nu au o experiență semnificativă de zbor sau certificări specifice.

Compania se angajează să asigure gratuit formarea necesară pentru candidații selectați, fie că sunt piloți începători sau însoțitori de bord fără experiență anterioară.

„Suntem o companie tânără și, de la început, ne-am dorit să facem mai mult decât să ocupăm un loc în piață. Vrem să venim cu propria noastră contribuție, iar în ceea ce privește piața muncii în acest domeniu, atât de specializat, am ales să dăm o șansă piloților talentați și pasionați, dar care încă se află la început de drum. Este o investiție pe care suntem dispuși să o facem, pentru a fi parte din soluție. Unul dintre motivele pentru care există acest deficit de personal este tocmai acesta, foarte puține companii aeriene alocă resursele necesare pentru a forma personal”, spune Iulian Scorpan, CEO HiSky.

Cei interesați pot aplica pentru poziții de pilot sau însoțitor de bord prin trimiterea CV-ului la adresa crewapplication@hisky.aero.

Candidații selectați vor fi ulterior contactați pentru programarea interviurilor. HiSky continuă să își extindă echipa și să ofere oportunități noi în industria aviației din România.

Compania aeriană HiSky operează o flotă de șapte aeronave Airbus din familia A320, cu o vârstă medie de 7 ani, respectiv o aeronavă A319, patru aeronave A320 și două A321 neo, de producție 2023.

În România, compania operează zboruri regulate de aeroporturile din București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași si Baia Mare, către destinații interne și internaționale, dar și curse charter, către destinații de vacanță din Europa, Asia și Africa.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.