Îți dorești o carieră în Poliție? Înscrie-te la concursul de admitere

Tinerii care vor o carieră în Poliție trebuie să se înscrie cât mai repede la concursul de admitere.

Așadar, liceeni din anii terminali care vor să urmeze o carieră în uniforma de polițist mai au doar o săptămână pentru a se înscrie la concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan-Cuza”. Aceștia pot depune cererile de înscriere până la data de 26 mai 2017, la structura de resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Cei care vor să opteze pentru celelalte școli de poliție, pot depune cereri de înscriere până la data de 21 iulie, tot la Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Dacă sunteți interesat de cariera de polițist, vă puteți înscrie pe unul dintre următoarele locuri:

a) Academia de Poliţie „ Alexandru Ioan-Cuza” Bucureşti:
Facultatea de Poliție – 290 de locuri la frecvență, dintre care 8 pentru rromi, 6 pentru maghiari şi 4 pentru alte minorităţi, precum și 50 la frecvență redusă (pentru agenţii care au minim 1 an vechime în cadrul structurilor M.A.I.);
Facultatea de Științe Juridice și Administrative, Specializarea Drept: 115 de locuri la frecvență;

b) Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina – 554 de locuri (14 locuri pentru rromi, 8 locuri pentru alte minorităţi);

c) Şcoala de Agenţi de poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj–Napoca – 150 de locuri (6 locuri pentru rromi, 3 locuri pentru alte minorităţi);

Toate detaliile cu privire la înscriere și la desfășurarea examenelor se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș sau de pe pagina de internet a Poliţiei Române: www.politiaromana.ro – Carieră – Admitere 2017.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.