Skip to main content

Intervenţie contracronometru, pentru salvarea unui bărbat care a căzut, de la 14 metri înălţime, printr-un canal îngust

Mobilizare de forţe, în aceste momente, pentru salvarea unui muncitor, care a căzut în interiorul unui depozit de cereale.

Accidentul s-a petrecut în oraşul Sântana, judeţul Arad, unde au ajunse de urgenţă, patru echipaje de pompieri.

CITEŞTE ŞI: Undă verde pentru drumul expres care va lega Aeroportul Timișoara de Autostrada A1

„Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu 1 echipaj de intervenţie şi salvare de la înalţimi, 2 echipaje cu autospeciale de stingere și accesorii de salvare şi 1 echipaj SMURD„, transmite ISU Arad.

Salvatorii au ajuns la faţa locului, în urmă cu puţin timp, iar acum încearcă să scoată victima din mormanul de cereale.

Din fericire, bărbatul este conştient, însă intervenţia pompierilor este dificilă.

Victima a căzut de la o înălţime de 14 metri, printr-un canal îngust, de aproximativ 60 X 60 cm.

Un pompier a coborât în siloz, unde a evaluat starea medicală a victimei, care prezenta dureri la membrele inferioare. I s-au aplicat manevre medicale conform procedurilor, pentru a o pregati pentru extractie.

Pentru extragerea victimei se va folosi autospecială de intervenție și salvare de la înălțime S42

Victima a fost extrasă din siloz și a fost preluată de către echipajul medical pentru o nouă evaluare.
In acest moment victima este sus pe siloz. După evaluarea medicală făcută de către medicul de pe ambulanţa SMURD TIM, aceasta va fi coborâtă cu ajutorul autospecialei S42 la sol
”, transmite ISU Arad.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.