INEDIT! Cum sunt învățați studenții și elevii să-și dezvolte spiritul antreprenorial?

Eveniment inedit, marca MindsHub, primul hub educațional din România.

Acțiunea „Antreprenor de sezon” ajunge la cea de-a doua ediție, și oferă șansa persoanelor interesate de a experimenta timp de o lună ce presupune a fi antreprenor. Mai exact, pe parcursul proiectului participanții vor învăța din training-uri (Project Management, Design de produs, Costuri și prețuri, Vânzări), workshop-uri și vor urmări confecționarea și vânzarea unui singur tip de produs, foarte popular în această perioadă, Mărțișorul​.

Campania va avea loc în perioada 6 februarie – 10 Martie. Participanții vor fi împărțiți în 10 echipe, iar fiecărei echipe i se va atribui un mentor, acesta fiind un profesionist din cadrul companiilor partenere. Echipele formate vor primi un capital în valoare de 100 de euro (echivalentul în lei) care va fi folosit pentru achiziționarea materialelor și confecționarea mărțișoarelor pe care le vor vinde ulterior în perioada 25 Februarie – 08 Martie în Piața Victoriei din Timișoara la standuri special amenajate. Suma primită inițial va trebui returnată la finalul proiectului, iar fiecărei echipe îi revine profitul acumulat.

La finalul acestei competiții, când se va trage linie, primele trei echipe clasate se vor premia în modul următor: locul I 500 euro, locul II 300 euro, locul III 200 euro, plus premiul surpriză care se va acorda pe criteriul de popularitate.

La campanie vor participa atât studenți, cât și elevi din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.