Skip to main content

Indivizi periculoși care se bucurau de libertate, prinși de polițiști

Erau dați în urmărire generală, însă până acum s-au plimbat nestingheriți! Vorbim de doi bărbați periculoși pe care polițiștii i-au arestat.

Unul dintre ei a fost prins în Timișoara, iar celalalt la frontieră, la Cenad, în timp ce încerca să fugă din țară. 

CITEȘTE ȘI: Un nou curs marca CCIAT! De data aceasta pentru ”Auditor Intern al Sistemului de Management al Calității”

Cel reținut în Timișoara are 42 de ani, iar pe numele lui era emis un mandat european de arestare pentru mai multe furturi pe care le comisese în Austria. În această dimineață, polițiștii din Timiș l-au găsit și l-au arestat.

Un altă bărbat căutat de oamenii legii a fost prin și la vama Cenad, în timp ce încerca să fugă din țară, pentru a nu intra la închisoare. Acesta, un tânăr în vârstă de 32 de ani, era pasager într-un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în România.

CITEȘTE ȘI: Locul care le poartă ghinion șoferilor! Ce au pățit zeci de conducători auto?

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit în vederea arestării, alertă introdusă de autorităţile române. Bărbatul era căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 1 an și 6 luni, pentru săvârşirea de „infracțiuni contra ordinii și siguranței publice”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.