Individ periculos dat în urmărire internaţională, prins în vama Cenad!

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat un bărbat căutat de autoritățile austriece!

CITEŞTE ŞI: Tineri drogaţi, prinşi de poliţiştii locali în Timişoara! Ce i-a dat de gol?

Acesta avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de cinci ani  pentru săvârşirea  mai multor infracţiuni de fraudă bancară. Tânărul în vârstă de 31 de ani încerca să iasă din ţară.

În urma controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca având mandat european de arestare, acesta fiind căutat în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de cinci ani, pentru săvârşirea mai multor infracţiuni de fraudă bancară, alertă introdusă de autorităţile austriece în data de 17 noiembrie. 

CITEŞTE ŞI: Timișorenii dansează de Revelion pe ,,Mambo nr.5“! Robu este nemulțumit

Poliţiştii de frontieră i-au întrerupt călătoria bărbatului, care a fost predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.