Skip to main content

Începe plata pentru membrii secţiilor de votare din Timişoara! Iată când poți merge să îți ridici banii!

Cei care au asigurat bunul mers al alegerilor din Timişoara, își vor primi banii, săptămâna aceasta.

Primăria anunță că, începând de miercuri, se vor efectua plățile indemnizațiilor pentru membrii birourilor electorale ale secţiilor de votare de pe raza municipiului.

Persoanele care au optat pentru plata prin virament bancar sunt rugate să își verifice contul începând de miercuri.

În cazul în care plata nu este înregistrată în următoarele zile, beneficiarii pot suna la numărul de telefon al primăriei, 0256 969, pentru a verifica situația viramentului.

Cei care au optat pentru plata în numerar sunt invitați la sediul Primăriei Timișoara, de pe bulevardul C.D.Loga, nr. 1, etajul 1, Sala de Consiliu, pentru a-și ridica banii, după următorul program:

  • Miercuri, 3 iulie 2024, între orele 9:00-16:00
  • Joi, 4 iulie 2024, între orele 9:00-16:00
  • Vineri, 5 iulie 2024, între orele 11:15-16:00

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.