Începe o nouă ediţie a Liberty Marathon! Surpriza pregătită de UVT, pentru a V-a ediţie 

Toamna se apropie cu încă o ocazie de a ne face planuri și de a stabili noi obiective ambițioase, în căutarea echilibrului dintre viața personală și cea profesională, academică sau școlară, pentru a selecta un mix optim de condiții ce ne ajută să ne cultivăm mintea, corpul sau spiritul.

Ne aflăm într-un moment tocmai bun pentru a vă împărtăși felul în care fiecare dintre suporterii sportului, timișoreni sau vizitatori, pot alege cum să beneficieze de o experiență valoroasă la cea de-a cincea ediție a UVT Liberty Marathon, în 2 octombrie 2022:

Ca participant, care se bucură de atmosferă și alergare la cursa aleasă (copii – 200m/ 400m/ 800m/ 1km, adulți – 2km/ 10.5 km/ 21 km/ 42 km) – detalii AICI;

Ca voluntar, care contribuie la buna organizare a evenimentului și la starea de bine a alergătorilor – detalii AICI;

Ca susținător al unor oameni dragi, ce se bucură deopotrivă de alergare și de evenimentele cultural-artistice asociate maratonului.

CITEŞTE ŞI: Un nou dosar penal, pentru administraţia Fritz! De această dată, pe numele şefului Serviciului de Protecţie a Mediului

Alături de surprizele cu care s-au obișnuit cei care au participat deja la ediții anterioare ale UVT Liberty Marathon, iată câteva dintre motivele pentru care evenimentul din 2022 este special:

Este primul maraton din Timișoara cu traseu omologat de World Athletics;

Medalia de finisher este semnată de Mihai Covaliu, campion olimpic, mondial și european;

Comitetul Olimpic și Sportiv Român este partener oficial al evenimentului. „În premieră, la cea de-a cincea ediție a Liberty Marathon suntem bucuroși să anunțăm o nouă provocare competițională, lansând căutarea Școlii care aleargă cei mai mulți kilometri. Școala câștigătoare a titlului „Școala Liberty” va primi ulterior vizita unui campion olimpic și va beneficia de un workshop pentru inovare deschisă în proiectele școlare, pentru facilitarea apropierii de nevoile comunității. Cu toate aceste noi oportunități, vă așteptăm la marele eveniment sportiv din 2 octombrie, când ne vom bucura alături de membrii comunității UVT Liberty Marathon”, spune Marilen Pirtea, rectorul UVT.

Toate condițiile de participare, detalii despre curse și înscrieri sunt disponibile online, pe www.libertymarathon.uvt.ro.

CITEŞTE ŞI: Tânăr întins pe jos, pe marginea canalului Bega! Ce au descoperit poliţiştii locali?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.