Începe GOANA după un loc în grădinițe! De când se fac înscrierile?

Încep pregătirile pentru înscrierea la grădinițe! Mii de locuri au fost scoase la bătaie de Inspectoratul Școlar, care anunță că înscrierile încep luna acesta.

În Timiș, în anul școlar 2017-2018 sunt aprobate peste 19.000 de locuri în grădinițe, reprezentând un număr de aproape 800 de grupe.

Dintre acestea, aproape 7500 de locuri vor fi la grădinițele din mediul rural, atât la cele cu program normal, cât și la cele cu program prelungit. La oraș vor exista peste 10.000 de locuri disponibile, în același regim. În ceea ce privește învățământul special , în Timiș, vor fi aproape 300 de locuri disponibile.

Pentru părinții care nu doresc să-și înscrie copilul la o grădiniță de stat, rămâne și varianta învățământului privat autorizat și acreditat. Astfel, atât în mediul urban, cât și în cel rural, vor fi peste 1000 de locuri disponibile în grădinițele private.

Reînscrierile încep pe 8 mai, iar înscrierile din 22 mai.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tun imobiliar, marca USR! Primarul din Dumbrăviţa vrea să plătească un preţ umflat de 10 ori, pentru un teren

Comuna Dumbrăviţa este raiul celor care vor să se îmbogăţească peste noapte, iar Primăria condusă de USR-istul Horia Bugarin îi ajută, prejudiciind bugetul local.

Eveniment de amploare organizat de CCIA Timiș: Adunarea Generală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a găzduit cel mai important eveniment al anului din domeniul economic și anume Adunarea Generală Anuală a Federației Camerelor de Comerț Dunărene.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.