Încep lucrările de reabilitare a Bulevardului Cetăţii! Au fost impuse restricţii de trafic în zonă, timp de trei luni!

Încep lucrările de reabilitare a liniei de tramvai şi a tramei stradale pe bulevardul Cetăţii din Timişoara.

Începând de astăzi s-a închis traficul rutier pe sensul de mers Calea Bogdăneştilor – str. Gheorghe Lazăr, pentru o perioadă de 3 luni. 

CITEŞTE ŞI: Un nou val de caniculă în vestul ţării! Timişul vizat de un cod galben de disconfort termic accentuat

Pe sensul de mers str. Cloşca-Calea Bogdăneştilor se va permite circulaţia în dublu sens, cu câte o bandă pe sens. Timpii de semaforizare din intersecţia bd. Cetăţii – str. Coşca – str. Gheorghe Lazăr se vor ajusta în funcţie de noile restricţii impuse, precum şi de valorile înregistrate în perioada menţionată.

Şi circulaţia mijloacelor de transport în comun a fost deviată, din cauza lucrărilor.

Zona de lucrări de pe bulevardul Cetăţii este cuprinsă de la intersecţia cu Calea Bogdăneştilor până la intersecția cu Calea Torontalului, inclusiv bucla de întoarcere.

CITEŞTE ŞI: Încep emoţiile pentru absolvenţii de liceu! Astăzi are loc prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat!

Contractul de proiectare și execuție a lucrărilor a fost încheiat cu SC Porr Construct SRL, la o valoare de 70 de milioane de lei (70.378.942,40 lei) fără TVA.

Ordinul de începere a fost dat în 21 septembrie 2020, durata contractului fiind de 36 luni, din care 6 luni pentru elaborarea documentaţiei faza Proiect Tehnic și 30 luni pentru execuţia lucrărilor.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.