În Piața Victoriei se strigă: HOȚII! Un nou protest la Timișoara împotriva grațierii

Timișorenii au ieșit din nou în stradă! Peste 2.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei pentru a protesta, din nou, împotriva ordonanțelor privind amnistia și grațierea.

Protestatarii s-au mobilizat pe rețelele de socializare, iar întâlnirea a avut loc la ora 17.00. Până la această oră peste 2.000 de timișoreni s-au adunat în Piața Victoriei, iar numărul lor este în continuă creștere.

Organizatorii au dat citire, din nou, petiției în vederea consolidării statului de drept adresată președinților celor două Camere, ministrului Justiției și premierului Sorin Grindeanu. protest 2

Când au auzit numele prim-ministrului Grindeanu, a lui Liviu Dragnea, sau al ministrului justiției, oamenii prezenți în centrul orașului au început să huiduie,  și i-au cerut din nou demisia premierului, pe care îl acuză că face județul, și întreg Banatul, de râs.

UPDATE

De la protest nu a putut lipsi nici celebra baladă a lui Dragnea, interpretată de timișoreanca Marilena Mihăilescu.

”Hoții, hoții”, ”Vrem justiție, nu corupție”, ”Parlament penal, hai la Tribunal”, acestea sunt doar câteva dintre lozincile pe care le-au scandat protestararii în centrul orașului.

mars 1 converted

Oamenii nu vor să audă sub nicio formă de grațiere sau amnistie, astfel că susțin poziția președintelui României, și cer organizarea unui referendum pe această temă.

Protestatarii se pregătesc să pornească într-un marș spre Prefectura județului, Tribunal și DNA.

mars 2 converted

UPDATE

Traficul rutier este blocat în zona centrală. Este vorba despre bulevardul Revoluției, pe sensul de mers dinspre Poștă spre Prefectură. Protestatarii se vor opri în fața Palatului Administrativ.

prefe converted

UPDATE:

Protestatarii s-au întos în Piața Victoriei, unde au încheiat manifestarea. În total, astăzi, la Timșoara s-au strâns aproape 7000 de oameni are au spus NU răspicat celor două ordonanțe, a grațierii și a amnistiei.

Aceștia au anunțat că vor fi în stradă și duminica viitoare, începând cu ora 17.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.