Skip to main content

În Piața Victoriei se strigă: HOȚII! Un nou protest la Timișoara împotriva grațierii

Timișorenii au ieșit din nou în stradă! Peste 2.000 de oameni s-au adunat în Piața Victoriei pentru a protesta, din nou, împotriva ordonanțelor privind amnistia și grațierea.

Protestatarii s-au mobilizat pe rețelele de socializare, iar întâlnirea a avut loc la ora 17.00. Până la această oră peste 2.000 de timișoreni s-au adunat în Piața Victoriei, iar numărul lor este în continuă creștere.

Organizatorii au dat citire, din nou, petiției în vederea consolidării statului de drept adresată președinților celor două Camere, ministrului Justiției și premierului Sorin Grindeanu. protest 2

Când au auzit numele prim-ministrului Grindeanu, a lui Liviu Dragnea, sau al ministrului justiției, oamenii prezenți în centrul orașului au început să huiduie,  și i-au cerut din nou demisia premierului, pe care îl acuză că face județul, și întreg Banatul, de râs.

UPDATE

De la protest nu a putut lipsi nici celebra baladă a lui Dragnea, interpretată de timișoreanca Marilena Mihăilescu.

”Hoții, hoții”, ”Vrem justiție, nu corupție”, ”Parlament penal, hai la Tribunal”, acestea sunt doar câteva dintre lozincile pe care le-au scandat protestararii în centrul orașului.

mars 1 converted

Oamenii nu vor să audă sub nicio formă de grațiere sau amnistie, astfel că susțin poziția președintelui României, și cer organizarea unui referendum pe această temă.

Protestatarii se pregătesc să pornească într-un marș spre Prefectura județului, Tribunal și DNA.

mars 2 converted

UPDATE

Traficul rutier este blocat în zona centrală. Este vorba despre bulevardul Revoluției, pe sensul de mers dinspre Poștă spre Prefectură. Protestatarii se vor opri în fața Palatului Administrativ.

prefe converted

UPDATE:

Protestatarii s-au întos în Piața Victoriei, unde au încheiat manifestarea. În total, astăzi, la Timșoara s-au strâns aproape 7000 de oameni are au spus NU răspicat celor două ordonanțe, a grațierii și a amnistiei.

Aceștia au anunțat că vor fi în stradă și duminica viitoare, începând cu ora 17.00.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.