Skip to main content

Impact devastator! Două victime, după ce un șofer de 77 de ani a pătruns pe sensul opus de mers

Accident rutier grav, în această dimineață, pe drumul care leagă Timișoara de vama Moravița, provocat de un șofer de 77 de ani, care a intrat într-o depășire periculoasă.

Bărbatul intrat cu mașina pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism şi o autoutilitară care circulau regulamentar.

CITEȘTE ȘI: Percheziții de amploare, într-un dosar de trafic de droguri! Sunt vizate aproape 100 de persoane

Accidentul s-a petrecut între localitățile Jebel și Voiteg și s-a soldat cu două victime, ambele din mașina care circula regulamentar.

„Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a condus un autoturism pe DN 59, dinspre localitatea Jebel spre Voiteg, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de către un bărbat, de 33 de ani și o autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care circulau pe sensul opus de mers. În urma evenimentului au rezultat 2 victime, respectiv conducătorul auto, în vârstă de 33 de ani și pasagera acestuia, o femeie, în vârstă de 27 de ani”, transmite IPJ Timiș.

Şoferii implicaţi în accident au fost testați cu etilotestul, iar rezultatele au fost negative.

Polițiștii continuă însă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.