Skip to main content

Ilegalități în evaluarea organizată de Fritz, în cazul lui Ioan Gârboni! Cum vrea primarul să scape de directorul Filarmonicii

Mandatul lui Ioan Gârboni, în fruntea Filarmonicii Timișoara, a ajuns la final, astfel că și-a depus raportul de activitate la Primărie, pentru evaluare.

Fritz a constituit comisia de analiză, formată din doi specialiști, directori de instituții de cultură, și un politruc, care în viața de zi e medic veterinar.

Emoke Kovacs, directorul Filarmonicii Satu Mare, Ioan Dimitriu, directorul Filarmonicii Brașov și Răzvan Stana, consilier local.

CITEȘTE ȘI: Consiliul Județean Timiș caută soluții pentru relansarea HORECA! CJT a adus la aceeași masă, școlile specializate și mediul economic

Acesta din urmă a devenit cunoscut după ce a inițiat, alături de Rodica Militaru, proiectul privind sancționarea celor care hrănesc porumbeii și pisicile de pe domeniul public.

Stana este cel care i-a acordat cele mai mici note, lui Gârboni.

La evaluarea proiectului de management, cei doi specialiști l-au punctat pe directorul Filarmonicii cu 8,60, respectiv 8,50, iar Stana, cu 8,10.

La proba interviului, diferența a fost mult mai mare: Gârboni a primit nota 9,40 de la Emoke Kovacs și 9,50 de la Ioan Dimitriu.

Consilierul local i-a acordat tot 8,10, ca la proba anterioară.

Astfel, Gârboni a obținut nota finală 8,70, ceea ce înseamnă că pierde șansa de a mai conduce Filarmonica.

CITEȘTE ȘI: Horia Colibăşanu, surprins de avalanşă! În ce stare este alpinistul timişorean?

Conform Regulamentului Primăriei, la final de mandat, nota trebuie să fie minim 9, pentru ca directorul să poată depune un nou proiect de management.

Directorul Filarmonicii reclamă însă grave încălcări ale legii în organizarea evaluării.

În primul rând nu a fost anunțat Consiliul Local, despre această evaluare, or Filarmonica e în subordinea lui. Din punct de vedere organizatoric, pot să spun că perioada pentru rezolvarea contestației a fost în zilele de Paște, prelungită, ulterior. Nu am primit concluziile raportului de evaluare, la timp și multe altele”, a spus Ioan Gârboni. 

Într-un final, directorul Filarmonicii a reușit să conteste toate aceste aspecte, dar rezultatul a fost același.

Acum, Gârboni ia în calcul  să se adreseze instanțelor de judecată, pentru a-și face dreptate.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.